Маленька дівчинка ніяк не засипала вночі. Мама прийшла і почала її заспокоювати, запитує, що ж їй не спиться. А доня і відповідає: - Я боюсь. - Чого? - А нам вихователька в садку сказала, що Ленін живий і....дуже любить маленьких дітей.
-У твого чоловіка завтра день народження? І що ти йому подаруєш? - Навіть незнаю: адже у нього є все, що мені потрібно.
- Знаєш, я вчора зрадила свого чоловіка... - Закохалось чи через гроші? - Звичайно закохалась! сама подумай хіба ж 100 долярів нині це гроші?
Дзвінок на радіо:"Вчора знайшла гаманець, там було 5000 доларів, 618 євро і візитка на імя Гаріка Марікяна, проспект Шевченка, 19... Поставте йому, будь ласка, якусь хорошу пісню"
тримайте гумор від ластівки: Приносить чоловік додому щойно куплений телевізор. На упаковці намальовані різні знаки. Дружина: – А навіщо на упаковці намальована чарка? Чоловік: – Це означає, що покупку треба обмити. ______ Дітей цікавить питання: звідки все береться; дорослих – куди все дівається? ________ Життя, як сидіння в інтернеті: смислу немає, а йти не хочеться… ____ Весілля. Фотограф: – Молоді, ну подивіться ж! Зараз пташка вилетить! Наречена (усміхаючись в об'єктив) – нареченому: – Козел, ти що, знову ширінку не защепив?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Сім'я пенсіонерів попала в рай.Сонечко світить, пташки співають ,красота, серце радується.Тут чоловік як дасть своїй жінці підзатильник. -За що? -Якби не твоя дієта на каші, ми би вже тут рік жили!!!!!
У хлопчика запитують: - Ким ти хочеш стати? -Придурком. -...Придурком...? Чому придурком? -Щоб про мене усі казали: погляньте , яке авто у того придурка!