тут іде дядько-гора і питає:"А ви як звідти вийшли?". Я чесно відповідаю: "через праву дверку, інакше не було як стати..." І тут дядько каже: "Ну, то я так само сяду" і поліз також через праву дверку до свого водійського сидіння - це треба було бачити...
Смачного! Згадаю ще - напишу. З часів "перших років самостійного водіння" тих історій - море, включаючи як я з даїшниками спілкувалась, не маючи при собі жодних документів(як завжди, відпустили-дякую). Одного разу влітку зупинили мене. Підходить працівник ДАЇ до машини так повільно, впевнено. Заглядає в машину через моє вікно(водійське), а там - справа від мене - чоловік, а на задньому сидінні - двоє дітей. Всі засмаглі(вертались з дачі), щасливі. Даїшник розпливається в усмішці і каже: "У вас все в порядку! Щасливої дороги!" - ми вибухнули від сміху.
Декану інституту скаржаться на одну із кафедр, буцімто там завжди зав. кафедрою напідпитку Декан пішов до зав. кафедри на лекцію. Весь потік. І тут , шоб по коректніше він з легким натяком: ... мені казали шо у вас на кафедрі п"ють?!!!! Зав. кафедрою(зробив великі очі): ЯК, БЕЗ МЕНЕ?????
Сьогодні виходжу з роботи на перекур, а надворі стоять двоє співробітників. Я: хлопці дайте прикурити. Один із них витягує сірники, інший зупиняючи його і даючи запальничку говорить: "Нема чого палити Карпатські ліси, поки є москальський газ!"
на митниці двоє митників радяться, що подарувати третьому на день народження. - може нову тачку? - нє, в нього дома цілий автопарк. - ну тоді шо? - може віллу? -нє, в нього аж дві. -а може лишимо його САМОГО на зміні? -ти шо! то зажирно! в нього навіть не ювілей!
Прийшов мужик вранці у ванну, а її надовго дружина зайняла. Він її через двері запитує: - Що ти там робиш? Мені голитися треба! Дружина відповідає: - Голову мию. Мужик: - А на фіга? Дружина: - До гінеколога йду. Мужик: - Не бачу зв'язку. Дружина: - Зате я бачу! Скажи, навіщо тобі голитися, якщо ти йдеш до медсестри на уколи?!
Розмовляють три мужика: Один: - Прикиньте, зайшов з подругою магазин, і їй на очі попалися такі сексуальні трусики ... Мені це коштувало 300 гр. Другий: - А я зайшов з дружиною в магазин, так їй на очі попалися трусики з діамантами .... Мені це коштувало штуку баксів ... Третій: - А моїй дружині на очі попалися трусики, так, звичайні, нічого особливого ... Мені це коштувало 30 тищ і розлучення .... Перший і другий: - А в якому магазині вона їх знайшла? Третій: - В якому магазині .... Вона їх під нашим ліжком знайшла ...
Приїжджає чоловік з відрядження і повідомляє жінці, що загубив обручку. -Ну як ти міг її загубити??!! -Це все ти винна! -Я?! -Так! Півроку тебе прошу - "ЗАШИЙ КИШЕНЮ!!"