- Куме, де це ваш пес? - Та я його зарізав. - О-о! А за що? - Бо москалям продався! - Як?! - А ось так! Приходжу додому - а він мені з будки: "Гафф, гафф!"
- Ну и язык у вас, хохлов дебильный и не понятный. Вот к примеру НЕЗАБАРОМ. Это где: возле бара или перед баром? - Та й у вас, москалів, не краще. Оце ваше москальське СРАВНИ. То це як: срав чи ні? *** Київ. Берег Дніпра. Потопаючий репетує: - Помогите, помогите!!! На березі стоїть дядько з вусами і говорить потопаючому: - Краще б ти, синку, вчився плавати, а не тої псячої мови.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
- Ну и язык у вас, хохлов дебильный и не понятный. Вот к примеру НЕЗАБАРОМ. Это где: возле бара или перед баром?- Та й у вас, москалів, не краще. Оце ваше москальське СРАВНИ. То це як: срав чи ні?
Запоріжжя. Маршрутка. Заїзжа масквічка буркотить: -Ой да что у вас тут єсть в вашем Запарожье, не то что у нас в Маскве! А я їй гордо показуючи на острів за вікном: - Хортиця взагалі то славетний козацький острів, і найбільший річковий порт в Європі! -Ой, нє панімаю я па вашєму, но водку Хортицу люблю, харошая!
Їдуть двоє у львівському трамваї і бачать - в кутку забився якись хлопака. Один другому каже: - Мабудь, москаль, потрібно провірити. - А що, з науки їдеш? - У-гу. - Не колеться. - А що, мабудь голодний? - У-гу. - Не колеться. - А скільки тобі років? - Ну в сеньтябре будет двадцать. - Ой, синку, не буде!!!
--------------------
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету "За вільну Україну!" Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я - щирий українець. - А я тоді хто??? - Не знаю... З вигляду або жид, або москаль.
--------------------
Чоловік приходить із роботи пізно, на столі записка: "Пельмені у морозилці, суп на плиті, Петро у шафі. Не буди, йому в нічну зміну..."
* * * * * * *
- Мила, а де гроші, які я відклав на відпустку? - Ой, я забула тобі сказати, що я купила на них шубу. Чоловік підходить до телефону і набирає номер: - Алло, це туристичне агенство? Будь ласка, замість 2-х путівок на Канари - одну в тундру в двозірковий чум з виглядом на дрейфуючу станцію!
* * * * * * *
- Коханий, ми тут з подружками затримались... - Що-що? - Ну... подію відмічаємо... Ти не міг би дитину забрати з пологового будинку?!
* * * * * * *
Маленький хлопчик приходить додому весь подряпаний. Тато: — Синку, що сталось? — Та розумієш, тату, у нас у дитсадку свято було, і ми хоровод водили. Діток мало, а ялинка велика...
* * * * * * *
П'яний чоловік повертається пізно додому. Відчиняє двері, перед ним стоїть дружина, у руці сковорідка... Чоловік: - Іди лягай спати, я не голодний.