ось знайшла в "Однокласниках". Цитую дослівно...
Днями спостерігала картину. Стою на парковці біля супермаркету ... Навпроти стоїть 99-а, з магазину виходить хлопець з пляшкою пива, відкриває машину, сідає за кермо, закурює, включає музон і п'є пиво. На протилежній стороні стоять даішники. Побачивши це, один з них підходить до нього і починає вимагати документи, мотивуючи, що той п'є за кермом. Хлопець його м'яко посилає, "мовляв я не їду, і їхати не збираюся, йди на ..." продовжуючи свою справу. Нічого не добившись, даішник спускає переднє колесо, зі словами: "поки документи не даси, не поїдеш" Тут виходить з маркету дівчина з двома пакетами, відкриває багажник, ставить пакети, хлопець передає їй ключі і пересідає на пасажирське сидіння. Дівчина підходить до даішника: - А тепер, придурок качай колесо, або я дзвоню в прокуратуру, - і дістає телефон. У даішника лице як буряк від стиду, починає щось бурмотіти, мовляв водій пяний, що могло бути ДТП і т. д. Дівчина: - Він не водій, а мій чоловік, у нього прав ВЗАГАЛІ немає, їжджу я і машина моя. Хтось із водіїв дав насос, причому старий, ручний, хтось манометр, т. оскільки господиня машини вимагала накачати як годиться. Коротше вся парковка лежала від сміху, поки даішник виконував рухи тіла вгору-вниз, заміряв тиск і т. п. З НЬОГО ржав НАВІТЬ напарник! А дівчині всі аплодували.