- Яка нафіг різниця які цицьки, головне щоб борщ хороший вміла готувати. - Я вмію готувати борщ! - І я. - Я теж вмію!! - Ну блін! Раз така справа – показуйте цицьки, буду вибирати …
Дама скаржиться комісару поліції: - У мене вкрали гроші. - Де вони у вас лежали? - У бюстгальтері. - І ви нічого не відчували? - Чула, але я думала, що у мерзотника чесні наміри.
Щось у тебе, Іване, пузо велике... - Це не пузо - це гойдалка для гарних дівчат!
Хлопчик і дівчинка ліплять на вулиці сніговика. З вуглинок зробили очі,гудзички на пузі, на голову - відро, замість рук - гілки, мітла - все,як треба. Хлопчик каже: - Ти йому поки що рот намалюй помадою, а я піду морквину візьму. Дівчинка: - Візьми дві - ми йому ще й носа прилаштуємо!
Чоловік їде на велосипеді у своє село. Спека, дорога під гору, втомився. На мосту вирішив перепочити. Бачить – один з вудкою стоїть, на поплавок дивиться. Чоловік підходить до нього й запитує: – Ну що, рибку вудимо? Рибалка мовчить. – Я питаю, рибку вудимо? Знову мовчанка. – Ти що, глухий? Питаю – рибку вудимо? Той весь час на поплавок дивиться. Чоловік плюнув, сів на "велик" і далі, весь спітнілий, під гору "пиляє". Від'їхав уже метрів з триста, оглянувся і бачить – рибалка махає йому, мовляв, швидше вертайся. Ну, розвернувся, з'їхав назад. Рибалка до нього: – Ну що, на велосипеді катаємося?
Село.Година сьома ранку.Дві бабці їдуть на базар трішки поторгувати.Зупиняється автобус і вони заходять.Марина стала біля водія,бо в неї багато сумок,а Парася пробралася до заду.Шофер каже:Бабцю!Оплачуємо за проїзд.Бабця Марина каже:Я потім дам гроші,коли вторгую.Водій запитує:Що маєте на продаж?Яйця-відповіла бабуся.Я у вас куплю -каже водій.Бабця витягнула яйця із сумки і подає водієві.Водій обурено:Чому такі брудні? Я зараз повитираю-відповіла бабця.Тряпки біля себе не мала і кричить Парасі через цілий автобус:Парасю дай тряпки,най шоферу яйці повитираю...
Дружина каже чоловікові зранку: - Уявляєш,любий, мені сьогодні приснилося, що ти подарував мені шикарне діамантове кольє! Що б це значило? Чоловік, цілуючи її, відповідає: - Дізнаєшся ввечері. Увечері дружина прийшла додому, накрила стіл, посмажила м'ясо, відкоркували пляшку вина, запалила свічки. Приходить чоловік, дарує їй коробку. Дружина відкриває, а там ... книга "Тлумачник снів" ...
-Мила, чому ти нарізаєш хліб різного розміру? -Ти ж сам учора говорив, щоб я урізноманітнила наше меню!
-Донечко, давай покажемо, як ми вивчили всі місяці на рік. Ну!.. Сі..? -Чень! -Лю..? -Тий! -Ну, давай далі сама!.. -Резень, тень, вень, пень, пень, ресень, тень, стопад, день!