Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
так як я розглянула сам торт (а це важко , щоб не звертати на деталі основного на торті ) то самі цифри покриті мастикою, а бортики зроблені або білковим кремом, або вершковим. А в загальному дуже гарний торт. Тільки мене дивує чому лише 2 троянди???
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
я б так несказала, вони можуть бути цукровими, і мармишковими... далеко важко розглянути...а за огріхи незнаю, моглиб делікатніше прикрити малюнком тих квіточок що на поверхні або кремом, тож мабуть квіти мали бути на торті...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
трохи не в тему )) В нас є забобона на рахунок квітів жовтого кольору , буцімто віщують розлуку . Так от , якось я десь почула , що жовті квіти до багатства і розкоші , ну і на своїй колишній роботі про це розказала . Було у мене 30-ти річчя і я отримала в подарунок від начальства ( двох дамочок ) гарний букет жовтих троянд . Я дуже була задоволена , казала , що то багатства . І що ви думаєте .... через півроку ми посварились і я пішла з роботи ))) А тепер скажіть ну як не вірити нашим рідним забобонам ))))
P.S.А в забобони я все таки не вірю , це все лиш випадок з життя )
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
ялинка, мені здавється що на весільних тортах і короваях всього повинно бути по парі щоб молоді впарі жили, квітів, птахів, бантіків,а на простих тортах чи ювілейних можна і непарне число, як ми і звикли
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель