Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчатка безмежно дяяяяякую!!! Моє маля дуже хоче тортика з лораксом і ще й одноразника хоче щоб зробила...дуже дякую за допомогу, щось буду мудрувати...
думаю а може труфули зробити з цукрової вати? як думаєте який вигляд на торті буде? вона не розтопиться?
Дівчата,потрібна ваша порада!Замовниця надіслала фото тортика,якого хоче замовити дитині,ось він: як думаєте,як прилаштувати оту повітряну кулю,і взагалі,з чого її зробити?Думаю,з мастики буде важка...
natka04, Я собі думаю, що з чого б та куля не була. чи з мастики, чи маленький тортик, чи то скульптурна маса - в неї має бути міцна підставка. тобто вона стоїть на підставочці, яка прикрита оцею зелененькою смужкою, а підставочка вже на опорах. Чесно кажучи, більше нічого в голову не приходить.
мені теж вчора надіслали таке фото. Я думаю що куля з повітряного рису покрита мастикою, тоді вона буде легенька і на шпажках буде триматись а зелена смужка просто прикриває низ, тобто служить закінченням кулі.