Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
ssaazzoonn, оцей тві ймабуть буте саме в раз, бо чула, що торти з камінням, як от вище треба мати спеціальний матеріал - ізомальт, і форму до нього.
То точно, той де молодята прикольні- там желатин(желе), а от той що розсипані рубіни- то точно ізомальт( по простому прозора карамель) . Мені давно подобаються торти з ізомальтом , до них форми як ідо шоколаду- пластмасові , а ще є такий папір (подібний до пергаментного для випікання) спеціальний, то виходять такі пузирьчасті штушки різні "тіпа водорості". Я ще не купляла, бо таких хороших замовлень ще не маю , щоб то окуплювалось- хоч дужееееее ... цікаво.
Прошу вашої допомоги. Потрібен торт з зображенням вола. У мене лиш фантазії вистачає щось таке в українському стилі, тин, соняхи два воли з возом і погонич їх поганяє. і більше нічого навіть не уявляю. Підкиньте, будь-ласка, ідейку!!!
нінок, я так зрозуміла, що для приколу, дівчата дарують мужчині, ще хотіли якийсь вульгарний надпис, але посоромилися. Вже перерила весь інтернет, нічого не можу підібрати.
я колись бачила такий прикольний один, хотіла все спекти вихователям в садок, але вічно відкладала... Там ніби от як барбі ми робимо, і з-під її спідниці голови дитячі виглядають, голови нескладні, очки вушка, носик, ротик. Але от сама лялька там була ліплена, хоча думаю, мож і такою замінити, якшо хочеш.
Цитата: ssaazzoonn
Можна зробити - класний журнал (обо"язково написати "Класний журнал 11-А класу ............школи , ........мiста) на ньому викласти гарнi троянди.
Дівчатка,дякую за поради .Буду завтра мудрувати,побачимо що з того всього вийде!