Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Pito4ka, Дякую , дякую! Орден бачила , щось мені не дуже , якось вже офіційно, каска нічого, але має бути спартак , то ввисоту ненапечусь. Шукаю просто торт з вагончиками , шахтарем і.тд. Сама ще толком не знаю...
Добрий день, господиньки, можливо і не тут питаюсь, то вже вибачте , але дуже потрібна допомога, все ніяк не можу осилити зробити волошку, підкажіть як робите ви
Дівчатка,допоможіть!!!замовили на завтра!!!торт для чоловіка і жінки на Д.Н,відмовити не можу бо то маминий шеф... І я не знаю як його маю прикрасити,думала ніби розділити його і на одній частині покласти туфельку,а на друга частину нічого не можу придумати...Підкажіть щось будь ласка...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
А можливо зробити інь янь, або зробити два не великих один у вигляді чоловічого пінжака а другий у вигляді погруддя жіночого плаття, я такі бачила в інеті на весілля, а тут можна погратись з кольорами.