Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Natalyadiva, До мене на "ти" , будь ласка, так простіше . Я "конєчно початківець" - та мені здається, що на мастиці робити, такі стежки нетяжко і якись би фігурки. Бо на торті одинаково відтиснути буде тяжко.Я зараз сфоткаю свій(звиняйте за таку"неприлічність)- і подивимось.
Ото такий , там може бути любий віддиск - навіть ромашки , звірюшки, подивись що маєш і попробуй кусочок окремо, як воно виглядає. з пустою серединкою трошки не знаю- певно просто білим зафарбувати чи імітацію пустоти зробити. Ото би його в золотий колір загнати - і підпис " Золота річ для золотоі коліжанки (чи подруги) .Візьми з собою! Типа щось того. Звичайно , не треба "лізти далеко" , то мене щось " понесло"( може від того , що температурю , ангіна) - треба простіший варіант вибирати + пару приколів( на кшалт троянди + бокал на мартіні) і буде класно і весело.
дякую, я щось думала зробити у вигляді книжки із дзвіночком, більше нічого в голову не прийшло. Мені найбільше сподобався той торт, де дві книжки і ще шапочка зверху, але то напевно більше підійде академікам.....