Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчатка, може хтось може підказати рецепт пташиного молока під мастику або білковий крем?
Ти переживаєш, що мастика попливе? За великим рахунком можна брати любий рецепт пташиного. Десь в неті бачила як дівчата робили - випікали бісквіт, зрізали тоненько верхній корж, А з основного бісквіту виймали середину, робили як коробочку, в яку заливали суфле, прослоюючи його обрізками бісквіту, а зверху прикривали кришкою з тоненького коржа. Може якось запутано розказала, то вибач)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Світлана Палюха, Я цього разу робила пташине молоко. то просто випекла два коржі. На нижній трохи, щоб не відслоювалося саме "молоко" нанесла прозоренько так крем масло+згущонка, той, яким мала шпаклювати. Потім взяла на торт поставила борти з розємної форми і залила "молоко." дала застигнути, потім на другий корж трохи нанесла крему, щоб міг прилипнути до "молока" і поклала зверху на "молоко", пошпаклювала і обтягнула мастикою. все вийшло супер - він великий торт, але за рахунок легкого суфле не важкий!.
Дівоньки, тільки що прочитала цікаву інформацію. На заході(хоча географічно ми теж захід, але то не у нас ) дуже модно "СВЯТКУВАТИ" розлучення, організовувати паті і конечно пекти ТОРТ. То от та підбірка ідей-тортів. Думаю не варто створювати для цього тему, то кину сюди. Можна в нас мульку запустити, чи воно само прийде. [attachm ent=39219]
Дівоньки, тільки що прочитала цікаву інформацію. На заході(хоча географічно ми теж захід, але то не у нас ) дуже модно "СВЯТКУВАТИ" розлучення, організовувати паті і конечно пекти ТОРТ. То от та підбірка ідей-тортів. Думаю не варто створювати для цього тему, то кину сюди. Можна в нас мульку запустити, чи воно само прийде?[ attachment=39219]
Дівчата, допоможіть, будь-ласка, потрібо оформити торт (дитячий) відповідно до казки Курочка ряба. В мене вже є деякі ідеї, але можливо щось порадите, бо в просторах інету нічого не знайшла