Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчатка, а щоб ви порадили, хочу спекти торта в школу діткам 1 класу на свято Захисника Вітчизни (чи як там воно вже називається це 6 грудня). В класі 5 хлопчиків і 12 дівчаток. І щоб усім догодити, якою вагою має бути торт.
І ще, в племінниці на Катерини 15 років, тіточка хоче чимось здивувати, а ідей так багато, що не знаю яка буде краща - чи барбі (прощання з дитинством), чи з туфелькою, чи з сумочкою...
Іриска, для племінниці я думаю мав би підійти з сумочкою(косметичкою)і туфелькою на каблуці, а для діток навіть і незнаю, можна було б спекти круглий торт, а по ньому зверху(прикрасити)мапа україни, де чітко обведений кордон, і якогось вояку там поставити
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дякую за ідеї, але думаю якщо вояку одного поставлю, хлопці поб'ються, а мій синок буде казати, що то його мама торта спекла, значить вояка його. А потрібно всім догодити.
Іринко,як ідея,прямокутний торт поділений на однакові частинки,а на кожній можна зробити прапор України.Ну щось на таку тематику,тоді нікому не буде обідно,і кожному буде шматок торта з прикрасою.
Треба тортик спекти на 19 грудня іменини у коліжанкиного чоловіка. Просила спекти торт він за професією будівельник (муляр, щикатур, плиточник) хоче щось ексклюзивне. Що можна придумати, але не складне, бо я не спец по тому.