Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
levenjatko, вітаю з першим замовленням! я ще ніколи не робила тортів на замовлення. але якщо б замовили, то я б робила торт прямокутний, десь на 3 кг, зробила б з мастики дзвіночки. квіточки, або сердечки, кожному, тобто десь 30 шт. В серединку б вирізала маленькі фотографії ( можна взяти з загальної фотки класу. так робила моя одна знайома). це все б гарно виклала на тортик. Успіхів тобі!!!
краще зроби їхнє фото велике на харчовому прінтері... там де вони маленькі ще... головна ідея повинна бути як на мене... щось ностальгічне, типу щоб згадали і посміялись.. може хтось з однокласників розказав би якусь історію... що вони наприклад сотворили колись.. давно))) і деякі деталі можна показати в цьому торті.. щоб вони відразу здогадались про що йде мова..
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Я думаю, що тут можна питати про ідеї для торта, якщо в голові пусто)))
От може мені хтось шось підкаже.. торт на завтра... так що можете писати зразу, що в голову приходить. Торт на 6-7 кг, прямокутний. Боки обмазані кремом, зверху прямокутний пласт мастіки на цілий торт, і от мені треба на тому пласту мастіки якісь прикраси... Весь торт не покриваю, бо нема потреби.. торт в школу. На випускний, з четвертого класу. Не замовлення... сама печу для своїх дітей))))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Напевно,щось у вигляды книги має бути,перше,що спадає на думку.Щось схоже на прощавай букварику(чи яка там ще така книга є в 4 класі,вже не пам"ятаю).........Недавно,щось подібне бачила на форумі,тільки не пам"ятаю,хто виставляв.
Нaтонько, може виклaсти все однaковими квітaми (нaприклaд, ромaшкaми...), тaк щоб нa кожному вже врізaному шмaточку булa квіточкa ? Знaю з влaсного досвіду, що в дитячому колективі зa ті прибaмбaси нa торті потім починaється війнa (...я хочу ту квіточку, a я хочу то сонечко...)
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...