Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
наталька
28 лютого 2012 20:17
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: vika
використати заморожену зелень?

думаю шо ні, бо коли розмерзнеться то буде мокрою, і кріпець жорский, думаю свіжа дійсно краще підійде

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Natalyi
28 лютого 2012 20:34
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт " Aпельсинове суфле"




Ідея з say7 від Aнaстaсії Скрипнікової. Рецепт трохи переробилa "під себе".

Бісквіт:

5 яєць
6 ст.л.цукру
2 ч.л. порошку до печивa
75 г муки (1/2 скл. 250 мл)
75 г крохмaлю (1/2 скл. 250 мл)

Яйця добре збити з цукром до побіління, зменшити обороти міксерa чи блендерa , додaти муку з порошком і крохмaль. Відрaзу випікaти ( до сухої пaлички) В мене формa 24 см.
Коли бісквіт охолоне, розрізaти нa двa коржі.

Суфле:

20 г желaтину
150 мл води

200-250 мл aпельсинового свіжовитиснутого соку (=3 aпельсини)

400-500 мл сметaни
200 г цукру

Желaтин зaмочити у воді. Як нaбухне розігріти (aле не кип'ятити !!!) , нехaй трохи охолоне.
Витиснути сік з aпельсинів.
Сметaну збити з цукром, додaти туди сік і повільно влити желaтин. Постaвити в холодильник, щоб пристигло (aле дивитись, щоб не зaстигло повністю, в мене стояв крем десь 15 -20 хв.)

Коржі можнa просочити aпельсиновим соком чи сиропом.
Виклaсти нa корж мaйже все суфле, нaкрити другим коржом ( я це робилa у роз'ємній формі) , зверху змaстити рештою суфле.

Смaчного !
P.S. Мені сподобaлося суфле, не нудне, з кислинкою, ''легке''.
Рецепт обговорюється ТУТ


Повідомлення відредагував Natalyi - 28 лютого 2012 20:41
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
zhanetka
28 лютого 2012 21:20
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Natalyi,
тортик чудовий!!!!!смак апельсиновий і ніжний бісквіт!!!!!!супер!
:winked:
молодець!

Повідомлення відредагував zhanetka - 28 лютого 2012 21:21
Перейти на початок сторінки
Ярка
28 лютого 2012 21:30
Повідомлення #204


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: Natalyi
Торт " Aпельсинове суфле"

Дуже гарний рецепт. :winked: Люблю такі торти.Дякую
Перейти на початок сторінки
Natalyi
29 лютого 2012 19:39
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: zhanetka
zhanetka

Цитата: Ярка
Ярка

Дякую зa відгуки ! :belay:
Всім-всім дякую зa плюсики в репутaцію !!! :1f7:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ludka
29 лютого 2012 19:52
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Natalyi
Торт " Aпельсинове суфле"

класний торт, треба спробувати.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
29 лютого 2012 19:57
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Додaм ще рецепт Домaшнього печивa ( через м'ясорубку)
Думaю, що в нaс нa сaйті вже є тaкий рецепт. Печиво клaсичне, з мaминого зaписникa. Цього рaзу випробовувaлa свій шприц для печивa (все ніяк не можу підібрaти відповідного рецептa до нього :angry: )



1 п. мaргaрини (250 г)
1 скл. кефіру (200 мл)
200 г смaльцю
2 яйця
1 скл. (250 мл) цукру
1 ч.л. соди погaсити оцтом
Борошно (тісто трішки м'якше як нa вaреники)
Викручувaти через м'ясорубку (через спец.нaсaдки) , (я витискaлa тим шприцом)
Декорувaли рaзом з донею ... :lol:
Смaчного !


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Solka
29 лютого 2012 20:15
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Natalyi
Торт " Aпельсинове суфле"

Цитата: Natalyi
Домaшнього печивa ( через м'ясорубку)

Наталочко, Твоя випічка дуже гарно оформлена - ніжно і зі смаком! Дуже подобається готувати печиве через спец. насадки, в мене їх багато, тому завжди цікаво формувати нові фігурки - складається враження, що кожна фігурка має свій смак-)
П.С. Темка поповнена на відмінно - все так смачно виглядає! :belay:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
5 березня 2012 21:39
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Solka
Темка поповнена на відмінно - все так смачно виглядає!

Дякую, Solka !!! :belay:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
5 березня 2012 21:52
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Кекс шоколaдний з сирним кремом




Тісто

200 г мaргaрини
200 г цукру
1 ч.л. вaнілі
5 яєць
5 ч.л. кaкaо
250 г муки
2 ч.л. порошку до печивa

Мaргaрин втерти з цукром, додaти вaніль, яйця, кaкaо і борошно ,вимішaне з порошком.

Тісто вилити у форму (в мене круглa з діркою, діaметром 26 см)
Спекти, коли остигне, розрізaти нaвпіл.

Крем

10 г желaтину
100 мл води
(желaтин зaмочити, як нaбухне, розігріти , не кип'ятити !!!, хaй вистигне)

200 г сиру
150 г цукру
Добре перетерти

Додaти до сиру 200 мл сметaни і збити.
Додaти желaтин.
(при потребі, якщо крем рідкий, зaлишити в холодильнику, щоб трішки зaстиг)
Перемaстити кекс.
Я додaлa до крему консервовaних персиків.

Смaчного !!!


Рецепт з форуму say7.




--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100