3-4 помідори, 2-3 огірочки, 1 солодкий перець (червоний), 1 червона цибуля, 120 г сиру фета або бринзи, 20 маслин без кісточок, перець, сіль, 2 ст. л. оливкової олії Помідори нарізати кубиками. Огірок і цибулю нарізати півкільцями. Перець порізати соломкою. Овочі скласти в салатницю і посолити, враховуючи, що сир фета досить солоний, і поперчити. Додати сир порізаний кубиками, оливки. Заправити оливковою олією.
Половина качана капусти 2 середніх морквинки 3-4 огірочки 3 шампінйончика сік лимона
Капустц нашаткувати. Моркву потерти на мілкій терці. Огірочки розрізати на 4 частини і тонко подрібнити. Гриби вимити і сирими порізати - дуже тонко. Заправляти 1:1 соняшникова:оливкова (репейна) олія. І на завершення покропити соком лимона + сіль. Якщо є можливість купити оливкову олійку із запахом лимона, то буде супер.
на заливку: 2 ч.л. зерностої гірчиці 2ст.л. олії 1 ч.л. лимонного соку 1 ч.л. цукру 0.5 ч.л. солі
Овочі подрібнюєм. Салат і рукколу рвем натруженими руками. А потім робим заправку. Розтираєм грчицю із олією, додаєм сік лимона. Через 2-3 хв "розтирань" сіль + цукор. Поливаєм наш шедевр. За бажанням можна додати сухариків.
Що було в холодильнику з того і зробила салат.Вийшло досить смачно!) Квашена капуста,цибуля,оливки(бочкові),перець болгарський маринований,чорний перець,кмин,олія.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Набридли макарони,картопля,рис!)Хочеться чогось свіжого і легкого!))І весна всі переживають за фігуру))))Я придумала такий салатик і так мені нагло він сподобався ,що роблю два дні під ряд.Правда,в його корисності ще сумніваюсь, бо овочі не з грядки ,а куплені.Так рецепт: пучок редиски 2 середні огірочки, пучок петрушки(мала з грядки) пів головки часнику сік з половинки лимона , сіль,перець,сушений кріп і базилік,олія.Смачного!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
салат з 3х суточної капусти Нашинкувати капусти, потерти моркви і залити сольоною водою (на 1л. води 1 стол. ложка з верхом солі) в емальованій посудині. Притрамбувати і накрити кришкою, поставити зверху якийсь груз (банку зводою, наприклад) Так має 3 доби постояти в хаті в теплі, потім перекласти капусту в баночки - і в холодильник Перед подачею на стіл додати цибульки і полити олійкою. Смачна капустка! Обовязково спробуйте!!!