Цитата: Ксенічка
Пушинка, такі чудові роботи!! Хотілось побачити свіженькі...Як іде творчий процес у справі фотографії?
я почала займатись фотографією більш професійно, тепер фотографую на замовлення і для себе.
Цитата: Ксенічка
Пушинка, порадь ще чогось такого корисненького на тему покупок об"ктивів та фотоапаратів...побачила твої чудові фуд..фото в темі "Що в нас нині на столі" і подумала, що ти мабуть оновленою камерою працювала..??
Фотоапарат дійсно новий ,але не дуже хороший - хочеться більшого. Користуюсь зараз Нікон д90, маю два об"єктиви і купу інших примочок. Але скажу одне - головне обробка. Без - виглядає дуже сухо. Якось покажу "ефект - до і після".
Кажуть всі що зараз краще фотографувати фотоапаратами Кенон, але я з цим не погоджуюсь, тому що шедеври створювались і зенітами, а зараз знімаютьі на айфони не погані знімки, головне щоб правильно і цікаво все було. Але якщо вже купувати дзеркальну камеру, то краще без "кітового" об"єктиву, і взяти собі замісь нього не дорогу 50-ку. Якщо всі ці терміни здаються суцільними матюками, то приходите в магазин, з роздрукованим листочком з такою фразою: "Хочу дзеркалку, тільки тушку (без об"єктива) і до нього 50-ку, 1,8 або 1,4 (різниця в ціні між цими цифрами)"
можливо, трошки не зрозуміло, але воно прийде з часом :)))