--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
І я так називаю!))))))))Кожний день роблю малому серійну фотосесію!!!))))))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Тему з розділу Господинька перемістила у розділ Фотоальбом - Ластівка
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мої любі дівчатоньки, чого ображатись? Усі фотороботи і дописи збережено і перенесено. Є розділ для фото і до цього розділу якраз пасує захоплення пречудовими фотороботами. Автори і господарі цього сайту створили якраз розділи по темам для зручності користування усіма користувачами :) . (Фото можна було розмістити і в "красу тіла" чи інші теми, наприклад). Тому з нетерпінням чекаємо на нові фотороботи
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я тебе навіть дуже зрозуміла, сама всюди з фотоапаратом хожу,дуже люблю фотографувати, і маю мрію купити собі кращий апарат...думаю що у темі фотоальбоми твоя нова темка фото, як хоббі не загубиться