1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
наТуся, Чудовий медведик. Я з кремами практично не працюю, але хотіла б навчитись, тому маю запитання: Перший заварний білковий не вийшов, який рецепт у вас? І ще, можна детальніше про шифоновий бисквіт. Дякую.
Привіт, дівчатка!Ставлю тут тортик "домашній"(бо толком не знаю куди, не кремовий , а шоколадний).Робила для домашнього вжитку, моі особо не ідять, а хочу сама попробувати. Бо остатні тортики замовляли несолодкі , то робила бісквіт +сирний крем + персики. То цей такий, десь 1кг , навіть не важила.Кривенький, бо тільки пробую"подружитись "з шоколадом.Ой нелегка , та дружба з ним.
і я сьогодні виставляю на ваш осуд перший кремовий торт,На 8 березня, всередині Поль Робсон,, перемастила ганашем, а прикрасила білковим кремом від Волошки, зверху трошка помалювала декор-гелем, бо інакшого нічого немогла зробити пластмасовими насадками, дівчата, я за критику!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька, ти молодець,тільки декор-гель тут зайвий.Я не спец по цьому,але думаю було б краще цей же крем барвником закрасити і витиснути зверху ту цифрумішком,навіть через таку ж насадку.
наталька мені здається як на перший,то нічого,головне практикуватись.Мені також важко давались кремові(вони й тепер не супер ),але тренуюсь бо мої більше кремові полюбляють.Ось виношу на ваш осуд тортик який зробила сьогодні на завтрашнє чаювання.Пробувала балуватись такими квітами.Пропусків дуже багато,але учуся. Торт "Розові троянди",вага 2кг,бісквітні коржі(білі+шоколадні),в середені та оздоба вершково-сметанний крем.