Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кремове задоволення))), Торти і тістечка прикрашені кремом
Volo-shka
14 лютого 2011 09:04
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Тут виставляєм торти прикрашені кремом.
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


КАТАЛОГ

Серце для коханого Volo-shka
Синичка Volo-shka
Футбольне поле нетік
Два в одному Vajnrauh
Святковий Volo-shka
Із трояндами Volo-shka
Даша-слідопит Volo-shka
Книжка Маруся
Рожево-білий нетік
Пожежна машина наТуся
Русалонька з метеликами нетік
Торт із Соняшниками наТуся
половинка із метеликом Pito4ka
Ромашка Наталочка
троянди для коханого чоловіка Volo-shka
Жіночі примхи Lusuchka
Медовик і Київський Lusuchka
Букет троянд для коханої Volo-shka
Ведмедики yaarysya
Троянди Lusuchka
Собачка oksana_k
Машинкаmuzarom
Шоколадний настрійVolo-shka
"Тедді для Андріанки" наТуся
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
4 лютого 2012 19:04
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Перепрошую, що зразу не написала. Оздоблювала кремом Білковим від Volo-shka тут рецепт. Дуже вдячна Саші за класний рецепт крема!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
4 лютого 2012 19:07
Повідомлення #72


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Pito4ka, дкую за швидку відповідь. Цей крем дуже гарно виглядає і тримає форму. Я робила білково-заварний вже 3 рази не збивається, просто рідне. А який у вас міксер, витримує збивання на водяній бані?
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
4 лютого 2012 19:10
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Наталька
а як ти робила рожеву мережку? ти шо торт боком перевертала, шо вона в тебе така рівненька

Робила її насадкою для троянд, просто видавлювала крем по формі півкола, і трохи як складочками викладала, нічого складного. Я кщо є бажання - спробуй потренуватися з м"яким маргарином)))) Я так вчилася з кремом працювати))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
4 лютого 2012 19:14
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Світлана Палюха
А який у вас міксер, витримує збивання на водяній бані?

В мене блендер Гореніє з насадкою міксер. Нормально витримує. Мені дуже подобається крем ще й тим, що білки нагріваються на бані. Я знімаю їх гарячими - хоч якась термічна обробка яєць.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
наталька
4 лютого 2012 19:24
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Pito4ka
потренуватися з м"яким маргарином))

клас! обов*язково спробую

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
oksana_k
6 лютого 2012 19:53
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Торт "Собачка"

Крем білковий від Саші. Це перша спроба оформлення кремом
Перейти на початок сторінки
наталька
6 лютого 2012 21:16
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
oksana_k,
песик дуже красивий, хочу побачити МК по збиранню

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
muzarom
7 лютого 2012 11:28
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Це моя перша машина .


Вага торта приблизно до 6 кг ( ел.вага макс 5кс)
Коржі з "Білої акації",але я трохи зробила по іншому.Мій рецепт:
Тісто:
3 яйця збити з 1 стк цукру, додати 100 г топленого масла, 1ч.л. амоняку, 1ч.л. соди, 2 ст. л. сметани, 3 стк муки. Замісити тісто , поділити на 5 рівних частин. До 3частин додати трошки какао, для кольору. По чорних посипати через сито какао, по білих посипати мелені горіхи.
Спекти 5 коржів -3 чорних і 2 білих.
Киселевий корж:
3 білки збити з 1 стк цукру( не повний) на густу піну, додати жовтки, тоді всипати 1 пач польського киселю все разом перемішати міксером. Додати 1 ч. л. порошку для печива, трошки амоняку, 1 стк муки. Обережно перемішати, вилити у форму і пекти.
Варений сир:
1 кг меленого сиру
250 г масла
3 яйця
1 стк цукру.
Все вимішати і варити 15 хв на малому вогні.
В стк молока розвести 2 ст. л. крохмалю і влити до гарячого сиру, помішувати щоб загусло. Гарячим сиром перемастити коржі.
Крем заварний пудинговий:
1 пач пудингу сметанкового
0,5 л молока
1 стк цукру
400 г масла.
Приготування: стк молока залишити для розчинення пудингу, решту молока закип’ятити разом з цукром, влити розчинений пудинг і весь час помішувати до запустіння. Охолодити , збивати з маслом.
Коржі пекла у формі 20х37 см.
Перейти на початок сторінки
наталька
7 лютого 2012 11:31
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
muzarom,
а шо за пляцок і який крем їде в середину, а який на оздоблення

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
muzarom
7 лютого 2012 11:46
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
наталька,
коржі з пляцка "Біла акація" перкладені горячим сиром і заварним пудинговим кремом. Ще там є один корж киселевий лимонний, між коржами порізала плястерками ківі. Крем для оздоблення масляний на згущеному молоці. Рецепт викладу трошки пізніше.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 18:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100