Це моя перша машина .
Вага торта приблизно до 6 кг ( ел.вага макс 5кс)
Коржі з "Білої акації",але я трохи зробила по іншому.Мій рецепт:
Тісто:
3 яйця збити з 1 стк цукру, додати 100 г топленого масла, 1ч.л. амоняку, 1ч.л. соди, 2 ст. л. сметани, 3 стк муки. Замісити тісто , поділити на 5 рівних частин. До 3частин додати трошки какао, для кольору. По чорних посипати через сито какао, по білих посипати мелені горіхи.
Спекти 5 коржів -3 чорних і 2 білих.
Киселевий корж:
3 білки збити з 1 стк цукру( не повний) на густу піну, додати жовтки, тоді всипати 1 пач польського киселю все разом перемішати міксером. Додати 1 ч. л. порошку для печива, трошки амоняку, 1 стк муки. Обережно перемішати, вилити у форму і пекти.
Варений сир:
1 кг меленого сиру
250 г масла
3 яйця
1 стк цукру.
Все вимішати і варити 15 хв на малому вогні.
В стк молока розвести 2 ст. л. крохмалю і влити до гарячого сиру, помішувати щоб загусло. Гарячим сиром перемастити коржі.
Крем заварний пудинговий:
1 пач пудингу сметанкового
0,5 л молока
1 стк цукру
400 г масла.
Приготування: стк молока залишити для розчинення пудингу, решту молока закип’ятити разом з цукром, влити розчинений пудинг і весь час помішувати до запустіння. Охолодити , збивати з маслом.
Коржі пекла у формі 20х37 см.