Цитата: ІНЕСА
вже готовий крем готовий,то він в вас дуже липкий?Бо в мене настільки липкий,що важко творити ним узори))))))Може я його задовго варю?
Мені легко прикрашати цим кремом,виходить густий,але не дуже липкий.Збиваю,як і вказано в рецепті 10-15 хв.Бачу,що досить густий,то відставляю.
Цитата: Світлана Палюха
О і в мене проблема. На наступний день білок якби впитується у торт, і робляться на нього дирки?
В мене завжди на другий день так гарно присохне як зефір.
Цитата: Lusuchka
Напевно маєте гарні залізні насадки, кожен контур такий чіткий
Соромно признатись,але прикрашала все одною пластмасовою насадкою-зірочкою,ті,що на базарі продаються.Правда,ще листочки іншою.То крем файний.Найближчим часом куплю собі таки добрі насадки.
Дякую всім за плюсики і коментарі.
Дівчатка