а якщо чергувати одну пампушку з мкком а іншу з кокосом, може не посваряться? бо теж не дуже люблю мак
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
пекли вчора ми ті фігі і нині спечу ще)))Дякую Натонько за простого рецепта. Одне, що мені не вдалось - форми мої завеликі, що кругла, що квадратова...Нині спробую спекти з розрахунку півтори порції. Смішно коли занесла скуштувати сусідським діткам, вони хвалили а потім одна питається: як-як воно називається? дуля з кокосом? ))))(я кокосові пекла). Хочу вам сказати, що мої злупили їх ще гарячими))).
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Підкажіть що в мене не так вийшло.... Трішки не розрахувала з кількістю... в перший слой вийшов весь, а в другому тільки по центру... От і вийшло щопо боках гарно зійшло.. дуже виросло в духовіці... а по центру "дірка"...
де дірка? впало чи що? в мене проблема в формі, завеликі..то я нині експериментую - подвоїла порцію...хоча трохи стрьомно, бо коли порцію подвоюю то може не вдатись..тьфу-тьфу поплювала і монітор за собою витерла
Цікава, домашня випічка - виглядає бомбово, і водночас дуже мило
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ось мої дульки. Неправильно поділила і зверху стало мало тіста. Знизу получились великі гарні, а зверху маленькі і хрумкі, але синочку вони навіть більше сподобались. Дуже смачно! Вигляд всіх здивував.
я пекла вже пару разів і щоразу зникають ще теплими. Проблема в мене: нема середньої форми, тому подвоїла рецепту і як казала Нетік, як нема молока то дала воду. З кокосом подобаються більше ніж з маком!
я знову пекла свої фіги... тепер нічого не падало.. добре полділила навпіл... Тільки мої фги не такі румяні... духовка звергу не припікає. Є інше запитання.... у мене чомусь випічені фіги гарно не діляться... мола олії даю???