Наготували всі смакоти !!! А в мене Фіги макові (від Натоньки на головній ), які пекла вчора . Смачні, я половину ше теплими з'їла ... Правда, я шось не розрахувала, і в мене вони величенькі вийшли,такі собі фігища...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
і в мене вони величенькі вийшли,такі собі фігища...
В мене нижні дууже виросли)))) і верхні були коричневі ,на смак чудові.Але я ще давала родзинки до тіста.Смачно!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Гарненькі,є що до рота взяти ,а мої ніби нічого, але фіг їх знає що так верх підгорів .У мене з кокосом,смак просто суперський.Велике спасибі Натонці за рецептик.
то кокос горів))Бо я з маком змішала 1ст.л кокосу і він в мене хотів горіти Може для фігів з кокосом треба меншу температуру!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!