нетік, я роблю так:2ст.л.какао,2ст.л.масла,2ст.л.цукру,2ст.л.води.Все на вогні розтоплюю і гарячою покриваю.Застигає добре,не тріскається.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Я роблю таку глазурь 3 ст.л. какао, 3 ст.л. цукру., 3 ст л сметани і чайна ложка масла.. Вистачає на торти 26 см.. Головне не переварити, бо тоді дуже швидко застигає і не зовсім гладенько покриває торт
Я роблю все по 3ст. ложки молока, масла,цукру,2.5 ложки какао,1 чайна ложка розчинної кави.Варити поки не розтопиться цукор.На торт 26 см д.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Пробуй!!Мені дуже подобається!!Просто одного разу мені не вистачало какао ,а під рукою була розчинна кава "Нескафе" і вийшов новий рецепт.Чоловік питав ,який то я шоколад розтопила.Давно такого смачного не їв)))))Як я сказала,що сама варила не повірив!!)))До того я , завжди , куплений топила.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!