Під час чаювання і родинного спілкування з бабусею, дійчині промайнуло : "ану його цю подорож, а ну як тут моя доля, мій принц, та ще й прийшов до мене додому сам !?. - Віддам другу путівку коліжанціі, тим паче що вона скоро збирається заміж, ото весільного подарунка приготую їй", - подумала вона, набираючи номер...
але трохи подумавши про себе. і жалко таку мить опустити і промайнула тоді думка поїхати в Париж з Антоніо може це моя доля , після чого вона набрала відомий номер подруги і поділилась зі своїм планом на майбутнє...............
Привіт, подружко, ти знаєш а я тут в нового хлопа ся сильно влюбила, і прийдеться тобі віддати мені білет один назад. Що за дурдом? каже подружка я вже сиджу на чемодані і готова до подорожі ...
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
подруга каже знаю,що тобі останнім часом не дуже фортить,тому маю пропозизію,давай скинемося ми і ви на білет і Париж поїдемо дивитися парами... Цілком згідна йду пакуватися,о і треба подзвонити до Антоніо,цікаво чи він на це погодиться?
Антоніо дуже втішився,що вона йому запропонувала подорож до Парижу,адже він закохався в неї з першого погляду,він ще ніколи не зустрічав такої надзвичайно привабливої дівчини і він............
погодився їхати в далеку подорож до Парижа з коханою дівчиною , яку покохав лише побачивши її чудові і красиві очі ,це не дівчина ,це моя мрія , подумав він і приняв її запрошення..............
І ось вони прилетіли в Париж.Антоніо привіз їх до одного з найкращих готелів,виявилося що він був власником того готелю.Вона заходить в номер люкс,а там...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.