та як на зло перед самим відходом пролунав дзвінок в двері, вона з пересерддя кинула валізу і з намсірами сказати все що вона думає про невчасного візетера попарямувала до дверей, яке ж було =її здивування коли вона прочинила двері на пророзі .....
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
котра останні років 20 проживала за кордоном, де вдруге вийшла заміж за дуже багатого медіа магната, і ось тепер коли її багатенький чоловік помер, вона вирішила відвідати рідну землю і свою невеличку родину в Україні, від якої свого часу відмовилась, і тепер, хотіла замолити свої гріхи перед рідними, - онучко! радість моя! -промовила бабуся-, яка ти красуня, хоч зараз на обкладинку глянцевого журналу
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дівчина була дуже здивована що бабуся приїхала,але і дуже зраділа,бо багато років її не бачила.І тут бабуся каже:"Онучко,я хочу тебе з деким познайомити"...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
-це син мого покійного чоловіка від першого шлюбу, спадкоємець усього його статку, він вирішив подорожувати разом зі мною, бо йому дуже сподобались мої розповіді про наших дівчат, і він загорівся бажанням познайомитись бодай однією з них, тож ми напевно в тебе і зупинемось.- і тут бабуся з своїм саквояжем зайшла в кімнату а на порозі став.....
--------------------