Наталочко, З Днем народження тебе поздоровляю. Я бажаю тобі тільки щастя , Щоб воно полилося через край , Все хороше хай запам"ятається, Все задумане виконається. Хай очі твої щастям світяться. Хай хороші люди скрізь зустрічаються. Хай буде в житті все, що потрібне , чим життя буває хороше : любов, здоров"я, щастя , дружба і вічно добра душа.
Наталочко , вибач що вітаю із запізненням , але приймати вітання ніколи не пізно
Наталя! Вітаю Тебе з Днем Народження!!!! Від усього серця бажаю життєвої гармонії, безкінечного натхнення, щоб Тебе завжди оточував сімейний затишок! Щастя, радості та успіху!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дорога Наталочко!!! Вітаю з Днем народження !! Прийми мої найтепліші побажання!! Бажаю радості, усмішок, щастя І доріг легких в житті ! Любити, вірити, чекати, Купатись в розкошах, красі, Мети своєї досягати, Й здійснити задуми усі ! Хай Твою життеву дорогу Встеляють небесні зірки, І ангел Твій охоронець, Хай буде з Тобою завжди!