Сирний десерт з цукерками "Корівка" (рецепт з нету)
переглянувши декілька рецептів цього десерту на різних сайтах, сьогодні вранці, перед роботою приготувала цей чудовий, дуже смачний сирний десерт, ось тільки залишила пару цукерок для того аби прикрасити зверху та коли повернулась з роботи цукерочок вже не було..., але десерт мені дуже сподобався, робити дуже легко, швидко, а результат - смачний
фото не дуже вдале, вечірнє, але я обов"язково приготую ще раз, і домашній сир обов"язково перетру через сито, так як вранці спішила то просто всі інгрідієнти змішала в чаші комбайну
потрібно:
200 грам печива (у мене зі смаком пряженого молока)
100 грам масла
300 грам цукерок
100 мл молока
15 грам швидкорозчинного желатину
200-250 грам домашнього сиру
400 мл. сметани
печиво потрібнити за допомогою блендера
масло розтопити
печиво змішати з маслом
форму застелити фольгою, викласти дно печивом (чим більша форма тим нижчий буде десерт)
цукерки розтопити в молоці (я це робила в мікрохвильовій печі - 4 хв. при сер.потужності, в два прийоми ретельно розмішуючи за допомогою вінчика)
желатин залити кропом 1/4 скл.
охолодити
сир краще перетети через сито,
охолоджену сметану збити, після чого змішати із у чаші комбайну і додати розтоплені та охолоджені цукерки в молоці та желатином
масу вилити на печиво, зверху прикрасити шоколадом, або розтопленими цукерками і поставити до холодильника на декілька годин
я робила десерт вранці, а коли повернулась з роботи ми сім"єю разом його дегустували, десерт гарно ріжеться і має чудовий смак, якщо ви любите сир та цукерки Корівка дуже рекомендую приготувати
ось моя друга спроба, сир протерла через сито і збила сметану, форма менша та кругла, смак неперевершений, ніжний, як суфле сирний десерт зі смаком цукерок