Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
Фрезія
5 жовтня 2011 22:40
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Дякую за смачні масляні рогалики до сніданку!
Перейти на початок сторінки
gutka
5 жовтня 2011 22:48
Повідомлення #262


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Фрезія
Дякую за смачні масляні рогалики до сніданку!

ой смачні, дуже файні вдалися
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2011 19:01
Повідомлення #263


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Аджика




3 кг помідорів
2-3 стручки гострого перцю
500 г цибулі
500 г моркви
500 г солодкого перцю
500 г яблук

1 ст.л. цукру
500 г олії
1,5 ст.л. солі
20 г часнику

Оброблені і порізані овочі всі разом пропустити через м"ясорубку.
Додати сіль, цукор і олію, перемішати.
Варити на слабкому вогні 3 години, помішуючи.

В гарячому стані розкласти по банках, стерелізувати 8-10 хв., охолодити перевернутими догори дном.

Аджика виходить не дуже гострою і не дуже солоною, тому годиться не тільки як приправа, а і як закуска.

рецепт з книги "Енциклопедія домашнього консервування"

Повідомлення відредагував gutka - 13 жовтня 2011 19:13
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2011 19:20
Повідомлення #264


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене є чудовий рецепт для загатовки райських яблук (від моєї старшої сестри), деревце яке я посадила цієї весни мало не багато плодів, але на наступний рік маю надію буде більше....

Райка-яблука на зиму


1 кг яблук (разом з плодоніжками)

кілька гвоздик
палочка кориці
0,5 кг цукру
400 мл води
100 мл оцту 9%


Воду закип"ятити з 1 ч.л. лимонної кислоти, покласти в кріп яблука на 1-1,5 хв. вилити на друшляк та охолодити водою, розкласти ябука у невеличкі баночки

Приготувати маринад і залити ялука.
Стерелізувати 25 хв.

Повідомлення відредагував gutka - 13 жовтня 2011 19:22
Перейти на початок сторінки
lana
13 жовтня 2011 19:38
Повідомлення #265


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,
Уявляю, як можна ними прикрасити будь-яку страву!!!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2011 20:02
Повідомлення #266


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
Уявляю, як можна ними прикрасити будь-яку страву!!!!!

вони неперевершено виглядають на святковому столі і досить смачні, мені дуже подобаються
Перейти на початок сторінки
Irenka
13 жовтня 2011 22:37
Повідомлення #267


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Катю Ваші райські яблучка дуже гарненькі. А які вони на смак, соковиті, солодкі, сухі?
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2011 22:42
Повідомлення #268


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Irenka
А які вони на смак, соковиті, солодкі, сухі?

соковиті, не солодкі
Перейти на початок сторінки
gutka
15 жовтня 2011 12:08
Повідомлення #269


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Мафіни гарбузові з сирним кремом





для приготування потрібно:

200 грам тертого гарбуза
150 грам цукру
150 грам борошна
1 ч.л. розпушувача
дрібка солі
1 велике яйце
90 мл оливкової олії
жменя родзинок
0,5 ч. л кориці

гарбуз потерти на дрібні терці додати яйце, олію
окремо змішати бороно розпушувач, корицю, цукор, сіль

все разом перемішати додати родзинки

форму змастити олією і висласти тісто на 2/3, випікати при температурі 180 градусів

для сирного крему:

перетерти через сито 150-200 грам сиру, додати цукрову пудру до смаку (у мене 1/2 склянки) 1 ложку лимонного соку




нам дуже смакували ці чудові мафіни, СМАКОТА

Повідомлення відредагував gutka - 15 жовтня 2011 12:10
Перейти на початок сторінки
gutka
15 жовтня 2011 12:18
Повідомлення #270


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Тірамісу у чашці(склянці)




для приготування потрібно:

2 шт. печива савоярді
100 мл. кави
50-70 г морозива (пломбір)

Спочатку приготувати чашечку улюбленої кави, бажано заварної, і охолодити. У блендер поламати печиво, налити каву та викласти морозиво, зміксувати і вилити у чашку, зверху можна притрусити тертим шоколадом

Смакота - спробуйте!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 листопада 2024 02:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100