Кабачкова ікра (дуже смачна)
3,5 кг кабачків - порізати кубиками та порціями підсмажити на олії, готові класти до більшого баняка
за бажанням кабачки зміксувати на пюре за допомогою кухоної техніки(я саме так і роблю)
Ставимо на вогонь та додаємо
75 г цукру
50 г оцту 9%
0,3 ч.л. меленого чорного перцю
0,3 ч.л. подрібненого духмяного перцю
2 ст. ложки том.пасти "Чумак" (або 0,5 скл. соусу)
1 ст.л. солі (пробувати на смак)
Варити 70-90 хв. накрити кришкою на повільному вогні помішуючи
За 15 хв. до готовності додати 3/4 склянки роздушеного часнику
Готову ікру розкласти у гарячі банки (0,4 - 0,5 л), якщо у вас холодний підвал то просто закутати баночки, якщо такий як у мене то стерелізувати 15 хв.