Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
Настя
3 серпня 2011 22:28
Повідомлення #231


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Вишукано і смачно і затишно у вас в гостях! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 серпня 2011 14:28
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Катю, мені вже важко і сказати скільки твоїх смачнющих рецептів прижилось у мене на кухні) А ти все дивуєш новими шедеврами :t0242:
Перейти на початок сторінки
gutka
4 серпня 2011 21:45
Повідомлення #233


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Дуже Вам дякую :a0a:

У мене цього року можна сказати зовсім невродила морква, після сходів всі листочки покрутились....і можливо буде дві три морквини....Тож я сьогодні випробувала рецепт кабачкової ікри до якого потрібно лише кабачки - і виходить досить смачно - мені сподобалось буду закривати ще пару порцій.

якщо потрібно рецепт напишу
Перейти на початок сторінки
gutka
7 серпня 2011 19:11
Повідомлення #234


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Кабачкова ікра (дуже смачна)



3,5 кг кабачків - порізати кубиками та порціями підсмажити на олії, готові класти до більшого баняка

за бажанням кабачки зміксувати на пюре за допомогою кухоної техніки(я саме так і роблю)

Ставимо на вогонь та додаємо
75 г цукру
50 г оцту 9%
0,3 ч.л. меленого чорного перцю
0,3 ч.л. подрібненого духмяного перцю
2 ст. ложки том.пасти "Чумак" (або 0,5 скл. соусу)
1 ст.л. солі (пробувати на смак)

Варити 70-90 хв. накрити кришкою на повільному вогні помішуючи

За 15 хв. до готовності додати 3/4 склянки роздушеного часнику

Готову ікру розкласти у гарячі банки (0,4 - 0,5 л), якщо у вас холодний підвал то просто закутати баночки, якщо такий як у мене то стерелізувати 15 хв.

Повідомлення відредагував Натонька - 6 жовтня 2012 12:01
Перейти на початок сторінки
gutka
7 серпня 2011 19:17
Повідомлення #235


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мій рецепт

Кетчуп на зиму

5 кг стиглих помідор
3 цибулини

змолоти і варити на повільному вогні 1,5 години

Перетерти через сито + 0,5 кг цукру, 1 скл. оцту 9%, 2 ст. ложки солі(повні)
подушити духмяний перець, гвоздику, чорний перець

і варити поки маса не уваритися(має бути густою, як соус)

Гарячим розлити у гарячі банки(нагріти у духовці) і закатати металевими кришками

Повідомлення відредагував gutka - 31 серпня 2011 23:53
Перейти на початок сторінки
gutka
7 серпня 2011 19:58
Повідомлення #236


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Помідори мариновані (польський рецепт)

дуже смачно

Маринад
6 скл. води
2 ст. ложки олії
1 скл. оцту
12 ст. ложок цукру
3 ст. ложки солі

В банку крім помідор кладемо лавровий лист, духмяний перець, зерна гірчиці, чорний перець горошком, часник, листок петрушки

пастреризувати 8-9 хв. літрові банки, 10-12 - трилітрові
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
7 серпня 2011 22:10
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: gutka
Кетчуп на зиму

Катя, гарний рецепт.А скільки виходить банок пів літрових? :smile: ( ти напевно в такі закатуєш?)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 серпня 2011 08:26
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Катя дякую за чудові рецепти. До кабачкової ікри йдуть лише кабачки цибуля і морква не додається ?
Перейти на початок сторінки
gutka
10 серпня 2011 09:17
Повідомлення #239


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: ІНЕСА
А скільки виходить банок пів літрових?

приблизно шість(залежить від сорту помідор)

Цитата: sunnygirl
До кабачкової ікри йдуть лише кабачки цибуля і морква не додається ?

лише кабачки, не потрібно моркви (яка у мене цього року не вродила) ні цибулі

Повідомлення відредагував gutka - 1 вересня 2011 00:00
Перейти на початок сторінки
gutka
17 серпня 2011 16:38
Повідомлення #240


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Налисники із сиром та вишнями

(готує господиня/секрети Оксани Дацюк)

На налисники:
0,5 л. кефіру або йогурту
1 скл. води
5 яєць
5 ст.л. цукру
дрібка солі
цедра апельсина
3 ст.л. олії
борошна стільки, щоб тісто добре лилося на пательню

На начинку:

700 г домашнього сиру
яйце
кориця
цедра лимона
цукор до смаку
вишні

На заливку:

600 мл. вершків
кориця ля посипання

Насмажити млинці
Сир змолоти, додати цукру, яйця, цедру, кориці.
Вишні засипати цукром і ставити на вогонь абюи пустили сік
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 20:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100