РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ на тему: "НА ПРИКОЛИ)))" Ластівка,-14 Свєтік,-4 eleneska,-8 Татіка,-13 Олюся,-9 galina27,-14 Мари4ка-13 Отже вітаємо переможців Ластівка і galina27 з однаково набраними 14 балами. ВІТАЄМО Чекаємо нової теми.(хто з вас скоріше назве тему, та ї буде)
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
йолки...з тими роботами все прогавила... Якщо Галюні нема то я буду першою дякую всім за голоси і моя наступна тема: "Ходить сон коло вікон" - думайте, фантазуйте, ловіть моменти :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а ви думайте-думайте))) можна сон своїх рідних-коханих, можна усе, що могло б асоціюватись із сном
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!