Дякую за право оголосити назву наступного фотоконкурсу! У кожного з нас є місце, де нам було дуже добре, де ми почувалися найщасливішими у світі і куди хочеться повернутися знову... Хочу туди...
Хочу туди - де вгорі бесхмарне небо Хочу туди - де для щастя мало треба Хочу туди..., а тут з мене досить
Хочу туди - де веселий сміх без причини зовсім не ознака дурачини Хочу туди - де не кусають навіть оси
Хочу туди - де неспокійні темні ночі Хочу туди - де твої бездонні очі Хочу туди - ...ніхто не знає як я хочу
Ірка-Шкірка! Чудова тема! Дуже люблю море! Сьогодні у нас справжня львівська погода - холодно, сиро, похмуро і падає дощ. Тому так хочеться туди, де яскраве сонечко, бездонне голубе небо, теплі пінисті хвилі і заманливе бежмежне море... Хочу туди...
Кому ж не хочеться прохолодного осіннього дня повернутись ТУДИ, де палаюче сонце, тепла прозора водичка, пісок під ногами і пальми над головами))) І я туди хочу! Так і відчуваю, як мої ноги ступають по морських камінчиках у МОРЕ)))
Стільки адреналіну ніколи ще не отримувала, хіба що на банані на морі (колі він мені на голову впав))). Особливо весело було, коли на середині шляху зірвалася, але нічого з початківців я одна видерлася на верхівку. Одним словом "ХОЧУ ЩЕ РАЗ ТУДИ!!!!"