Хочеться і мені прийняти участь у конкурсі. Літніх фото море) Але фото всі вдома, а я на роботі. А з домашнього компа зайти не можу. Тому взяла фото, яке в кухарці виставляла (надіюсь, що так можна зробити) Дівчатонька, фото моє, чесне слово! А рибку таку мій чоловік зловив голими руками і рапани сам доставав з дна морського, він любитель пониряти. І фото назвем- Добича з дна морського.
(накінець-то я можу зайти на сайт з домашнього компа, так що фото замінила нормальним)
викладаємо ОДНУ свою, тільки свою фотку на задану тематику,
Ваш чоловік є нашим форумлянином? Нехай реєструється і буде виставлятись :). Цей конкурс для того, щоб розкрити і побачити наші приховані таланти
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Не думала ,що ви така категорична. Та й зрештою,багато тут фото було де чоловіки фоткали замфсть наших дівчат з форуму,і все проходило.А я як завжди просто сказала правду,і як завжди шкодую про це.
ІНЕСА, ну чому ж? ми можемо створити темку відповідну, а тут ми оцінюємо власні роботи, а якщо хтось і виставляє чужі фото підписуючи як свої - це на його совісті чи безсовісності. Інесочко, квіточко, не оборажайся, чекаємо на твою знимку
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого