Я пекла пару раз.Мені подобається смак і колір тіста. При приготуванні тіста замінюю 2-3 ложки муки крохмалем і додаю на кінчику ножа лимонної кислоти. Ніжний корж і шоколадний .
На смак - м-м-м-м!!!! дуже "шоколадовий"(доця так каже). Але моя старенька газова духовочка ніяк не може зпекти його до ладу -ну аж занадто вологий виходить. Спробувала замість сирого молока додати кисле і збільшила трохи борошна - приблизно на пів склянки. То така смакота вийшла!!!!! Мої навіть не дочекалися, поки я його розріжу та перемащу, прямо так бісквітом і з"їли, тільки й встигла зверху сгущенкою полити. (До речі - чоловік пообіцяв нову духовку!!!!)
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)