Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Пушинка, класна Зірка)) Маєш таку форму? Бо якщо вирізала сама, то знімаю шляпу)))) І пляшечка така - ням-ням))) то коньяк? чи щось міцніше?)) Дякую за ідею, як виразніше зробити дно) - я до такого і не додумалась)))
Irenka, а муж у нас - танкіст??))) Сподобалось, як ти обіграла камуфляж, і чоловічок у танку)) А от над обтягуванням і формою трошки недопрацювала))) Допиши із чого тортик зроблений))
Дякую Волошко! Муж - танкіст,бо віртуально грає у гру Танки, дуже задоволений тортом на відміну від мене. Я його робила вночі ( щоб діти немішали і чоловік небачив) дуже нервувалася бо немогла ніяк добре обтягнути! А всередині в мене тортик"Ніхто крім Тебе", пізніше допишу рецептик у нас такого не зустрічала.