Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 осінній ФМ, готуєм і смакуєм
нетік
30 вересня 2010 15:26
Повідомлення #21


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
idianka,
дуже гарно( часник добре змішувати з майонезом) winked
gutka,
цікава ідея, оригінальна закуска winked
дівчата ,дякую що підтримуєте no

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 11:32
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю, приймай звіт. Вчора у нас була вечеря за твоїми рецептами:

Рецепт скумбрії дуже простий, а результат - дуже смачний!!!
Запікала я її, правда, в мікрохвильовці в комбі режимі - запахи стояли, певно, на весь дім...
Щодо десерту, то діти не дали своїм порціям застигнути як слід, а найменший мій гурман не дала мені помити миску з какаовою частиною десерту, поки все не вилизала до кінця. Сам десерт дуже ситний і калорійний (можна назвати "Смерть талії" lol ). Нам посмакував надзвичайно!!!
Його можна використовувати і в якості крему до торту - ніхто не розгадає, з чого він...
Перейти на початок сторінки
gutka
3 жовтня 2010 11:50
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
дуже все файне winked
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 11:54
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую, Катю, я так довго збиралась то приготувати, особливо цікаво було попробувати на смак десерт - я не до кінця уявляла, яким він має бути на смак... Можна віддалено порівняти зі збитими вершками великої жирності - у нас наразі проходять переговори про братський поділ останньої порції десерту lol .
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 19:00
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат "Сезонний" я приготувала трошки інакше - зробила його шаровим з помідорами без шкірки, порізаними кубиками:

Сир з часником і майонезом також змішала докупи.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
3 жовтня 2010 20:33
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталю!!! 3fb Дуже гарне меню!!!! winked
Всі страви смачні ,особливо апетитні -яблучний пляцок і десерт!
Хочу спробувати m0555 .Буде час,обов"язково приготую.
Перейти на початок сторінки
нетік
3 жовтня 2010 20:36
Повідомлення #27


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Ірка-Шкірка
приймай звіт.

дуже гарно все. winked winked winked
Цитата: Ірка-Шкірка
Рецепт скумбрії дуже простий, а результат - дуже смачний!!!
я люблю все просте і швидке t1011
Цитата: Ірка-Шкірка
Сам десерт дуже ситний і калорійний (можна назвати "Смерть талії"

це чиста правда, але можна себе час від часу побалувати смачненьким( якщо нам залишиться). lol
Цитата: Ірка-Шкірка
Салат "Сезонний" я приготувала трошки інакше
після ваших приготувань треба і мені пробувати цей салат робити іншим варіантом. на вигляд оригінально. молодець. winked

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 жовтня 2010 23:17
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
особливо цікаво було попробувати на смак десерт

і мені дуже цікаво, але сьогодні я спекла яблучний пиріг - дуже смачний, ароматний і досить великий(велика бляшка-тож пиріг нижчий) у мене вийшов пиріг, дякую за чудовий рецепт

Перейти на початок сторінки
gutka
3 жовтня 2010 23:18
Повідомлення #29


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: нетік
3 білки збити з 1 стаканом цукру, додати 1 пачку польського желе і продовжувати збивати.

я додала польський кісіль (ананасовий) а не желе
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 23:23
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
і мені дуже цікаво, але сьогодні я спекла яблучний пиріг - дуже смачний і досить великий у мене вийшов пиріг, дякую за чудовий рецепт

Вийшов пишний!!! Яблучний пляцок мені знайомий здавна, єдина суттєва відмінність - додавати до білків желе - бо просто збиті з цукром деколи сідають...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 05:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100