СУП НАШВИДКОРУЧ чистим картоплю, моркву, цибулю. картоплю ріжим кубиками, заливаєм водою і ставим варити. тоді ріжим цибулю кубиками і підсмажуєм на олії, коли вже готова додаєм потерту моркву і ще трошки просмажуєм. коли картопля майже готова додаємо зажарку, солим, перчим і кладем в каструлю сардіну в маслі. доводим до кипіння, додаєм порізану зелень і виключаєм. накрити кришкою і залишити на кілька хвилин.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
КАПУСТА, ЗАПЕЧЕНА З М"ЯСОМ фарш-400грам цибуля-2головки капуста-500-600грам сметана-250грам масло розтоплене-2ложки яйце-1штука сіль, перець. капусту відварити, як на голубці. цибулю порізати кубиками і обжарити на маслі, потім додати фарш(попередньо посолений і перчений) і смажити до готовності. на бляшку(змащену олією) викладаєм листки капусти, зверху шар фаршу. потім знову капуста. і так кілька шарів, поливаючи шари капусти сметаною. верхній шар капусти притиснути, поляти сметаною, змішаною з яйцем. поставити в духовку і запікати до готовності(приблизно 30-40хвилин). перед подачею порізати на квадрати.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
ТУШЕНІ ГРИБИ 500грам відварених грибів 500грам цибулі 500грам сметани олія, сіль, перець. гриби попередньо зварити в підсоленій воді. цибулю порізати півкружечками і підсмажити на олії. потім додати гриби і ще трохи протушити під кришкою. потім додати сметану, сіль, перець і тушити приблизно 10хвилин. От і все.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
ПЕЧЕНА СКУМБРІЯ розморозити рибу, почистити від нутрощів, помити. натерти:сіль+перець+олія. залишити на 20хвилин. потім покласти на фольгу, поляти ще трошки олією, замотати і покласти на бляшку. в бляшку наляти води, до половини риби. пекти в духовці, на великім вогні, 20-30хвилин.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
САЛАТ "СЕЗОННИЙ" на тарілку нарізаєм помідори кружельцями. зверху викладаєм розім"ятий сир гіркою(не до країв, щоб було видно помідори). майонез змішуєм з роздушеним часником і змащуєм поверхню сиру. прикрашаєм за смаком.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
ПЛЯЦОК ЯБЛУЧНИЙ 0,5кг муки 1пачка маргарини 3жовтки 3столових ложки сметани 1чайна ложка порошку до печева 1 стакан цукру. замісити з цих складників тісто і розкласти на бляшку(трошки тіста покласти в морозілку)
1кг яблук почистити і потерти на грубій терці. додати 100грам цукру, 2 ложки манки, перемішити і викласти на бляшку. поставити пекти в духовку.
3 білки збити з 1 стаканом цукру, додати 1 пачку польського желе і продовжувати збивати. коли краї пляцка зарум"яняться, залити білками, потерти, на терці, тісто з морозілки. поставити в духовку(не великий вогонь) пектись до золотистого кольору.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!