Я подумала, що зараз літо, хочеться бути легкою, як метелик....Тому просто безумством було би відмовитися від страв з овочів . Знову ж таки - вітаміни ніколи зайвими не бувають.!!
На сніданок пропоную простенький омлетик з помідорами та сиром ( завертати омлетний млинчик можна по-різному: рулетиком, конвертиком, трикутничком,,)))))
В якості салату можете скуштувати такий простенький закусончик:
Невеличкі помідори нарізати кружальцями, посолити до смаку, гарненько поперчити, ( обов"язково свіжозмеленим перчиком чорним) зовсім трішки змастити чавленим часником, покласти по кружальцю свіжої ріпчастої цибулі і поляпати улюбленим майонезом. Все! Так просто, що аж нудно, але такий салат нам смакує чомусь більше, ніж перемішані з майонезом помідори...
Ох...добралися, нарешті, до вечері.... І тут мій "рояль в кущах" - Кабачковий торт!
кабачки - невеликі 3 шт. Яйце - 3шт. сметана - 2ст.л. молоко- 100мл. мука- 7ст.л. помідорчики- 2-3 шт. приправи за смаком майонез зелень Кабачки тремо на тертку з великими отворами. Залишаємо на трохи, щоби рідина стекла, максимально зціджуємо її. Додаємо яйця, муку,молоко, солимо, перчимо. Тісто мусить бути як на млинці. Смажимо невеликі кабачкові млинці ( більші буде складно перевертати) .Кожен намащуємо майонезом з часником і кладемо тоненькі плястерки помідорів. Я посипала ще сиром для чоловіка. Прикрашаємо як душі завгодно. Якщо в процесі приготування млинці рвуться - додаємо ще яйце, чи трохи муки, якщо зарідке тісто..Ну, " не вчи вченого їсти хліба печеного")))
На солодке...Жарко ж і у вас, певно? Пропоную найпростіше -Сорбет!
( Якщо чесно й дуже вже по секрету - то спеціально для ФМ спекла шоколадний рулет з вершково-полуничним кремом...Та прорахувалася з вершками, їх виявилось менше, ніж я думала)))) І вийшов рулет того...трохи не святковим... Я розумію - що перфекціонізм - то не є гут...)))) але не хотілося виставляти фото неідеального, м"яко кажучи, рулета...Вже може потім якось...)))) Зі спроби номер два...)))
Наталю!!! Вітаю з початком ФМ !!! Фото твоїх рецептів настільки яскравобарвні і розмаїті , що відразу зрозуміло - це літо у своїй красі !!! А ти його повністю перенесла на тарілки у вигляді цілої купи смаколиків!!! Буду по трошки готувати (можеш з мене посміятися - але я тільки від плити - також запікала кабачки, тіко з мигдалем)...
Шкода що у мене кабачків нема і ной один помідор в хаті, а так то я б вже починала щось робити.
Наталю, я мушу відкласти тортика кабачково на наступний тиждень (буду мати гості з України). А омлетик завтра чоловіку забацаю, а то ходить і ниє а що на сніданок? А все решта зроблю нині-завтра.
Цитата: gutka
мої кабачки лишень почали цвісти
мої також, а так шкода, бо вони як підуть то підуть.