Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
Ластівка
14 липня 2010 09:57
Повідомлення #11


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
ніколи в огірки не давала гірчицю...що вона дає?
Ланочко, а кип"ятком просто заливати? Просто гаряча вода чи то гарячим маринадом? Ану потолкуйте для тих, хто в танку

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
idianka
14 липня 2010 10:32
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Ластівка,
гірчиця мала би давати хрумкість.

Так 2 рази просто окропом,а третій - маринад

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
14 липня 2010 10:39
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ластівка
Ланочко, а кип"ятком просто заливати?

Просто гарячою водою. Я для прискорення вмикаю електрочайник. Залила 1-й раз (можна через 10 хв.злити воду з огірків, перекип"ятити і знову тією ж самою), потім з чайника залила новою, а втретє - маринадом( можна ту ж саму воду злити, додати інгредієнти маринаду, але я , доки залиті огірки стоять 10 хв., готую з нової води. (так мені простіше)
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
14 липня 2010 12:59
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
А я мариную огірки за польським рецептом.Там ідуть листочки смородини і дуба для хрумкості.І багато прянощів:гвоздичка , кориця ,різні перці і ще хрін.Одним словом дуже смачні огірочки.Один раз прийшов до мене майстер настроювати фортепіано ,то вони вдвох з чоловіком з"їли майже 3 літри!!!!! t0292
Прянощі:лавровий лист,червоний перець,гвоздика,кориця,чорний перець,петрушка,хрін,кріп,острогін(я не знаю шо то за трава така і не давала) bully ),листя смородини,листя дуба.
Маринад:на 5 літрових банок води-1600ГР,цукру-100ГР,солі-100ГР,оцту 6%-450ГРЗакип"ятити маринад і залити гарячий в банки з готовими огірками і всім решту.Як чуть вистигне то стерилізувати 1л банку 7-10ХВ.Ще раз повторюся ,що ці огірочки люблять всі без виключення.І вам смачного))) winked
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
14 липня 2010 14:50
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
А в мене рецепт простий
На дно баночки(1 л.)кріп, петрушка, 2 зубці часнику, лавровий лист, перець горошком, гвоздика, зерна гірчиці, можна хрін.Напхати огірків.Тоді на 1 л. банку
з ст. ложки оцту
1 ст. ложка рівна цукру
1 ст. ложка рівна солі
.Залити холодною водою, і стерелізувати десь хвилин 7, після того як закипить.Якщо довше. то огірки будуть м"ягкі!!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
14 липня 2010 15:31
Повідомлення #16


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
ІНЕСА,
ану бігом ділитись тим рецептом, що для майстра приховала ;).
Дівчаточки, усім дякую, пішла робити експерименти. спробую зробити по всіх ваших рецептах . Щодо гірчиці і хрумкості - не знала . Завжди давала смородину, хрін, часник, гілочки вишні, листя винограду (як є.) Але ті рецепти, що мала досі завди мали в собі багато оцту...що воно вийде - потім розкажу. ЩЕ раз дякую

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
мари4ка
14 липня 2010 17:58
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1921
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5667
Цитата: Zagrajka
А в мене рецепт простий

О,і в мене теж такий рецепт! ніби нічого в ньому особливого,а огірки з нього такі смачнющі виходять!!!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
15 липня 2010 23:24
Повідомлення #18


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
ну шо? першим пробувала рецепт Ланочки. не знаю, що не так зробила, але половина огірків вистрілила нині. Шкода праці...прийшла з роботи втомлена, повідкривала те. що ще не встрілило, залила новим маринадом і закатала по-новому, але вже стерилізувала..шо воно вийде - поняття не маю

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
15 липня 2010 23:47
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Ластівка
ну шо? першим пробувала рецепт Ланочки. не знаю, що не так зробила, але половина огірків вистрілила нині.

Ця ситуація мені знайома. У мене і у сусідки квартири на різних поверхах і на протилежних сторонах, в сонячні дні там просто не хата, а розігріта духовка - тому вона всі консервації, які я навіть не думаю стерилізувати стерилізує, а до зазвичай вказаного часу стерилізації додає деколи ще стільки є - інакше все стріляє (а в мене тихенько стоїть і не рипається).
lol Є й плюси - в мене прання кваситься добу на балконі(а то й більше), а вона мені приносить через 2 год вже все сухе...
Перейти на початок сторінки
Ластівка
15 липня 2010 23:49
Повідомлення #20


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Ірка-Шкірка,
ну так, але ж тоді воно буде мяке і варене, а хочеться хрумкого..а найголовніше: жаль часу

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 07:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100