З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Катю,вітаю тебе з Днем народження! Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров’я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, А добро не оминає хату, Як не обминає цвіт весна Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться для вас, як вишні цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує Вам багато літ.
Катю, щиро вітаю тебе з днем народження! Щастя! Здоров*я! Успіху! Статку! Гроші щоб липли до рук і до п*ятки! Удачі на всі роки! Міцного здоров*я!!! Любові! Порозуміння! І просто щасливої долі!!!
ДЯКУЮ ВСІМ за гарні вітання та побажання, ви подарували мені з самого ранку гарний настрій за щиро вдячна , цього року моє день народження випало на чистий четверг, таке рідко буває, тож святкувати буду на Великдень, а сьогодні на роботу спекла торт Пташине молоко, а вам мої дрімфудівські подруги цукерки
КАТЮ! Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!