Вітаємо Ірину щиро! Бажаємо добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку!
Іринко! Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.
Іринко! Від усього серця вітаю з Днем народження! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Сповнюються завжди заповітні мрії. Як вода джерельна,будьте здорові, Хай сіяють очі,не хмуряться брови, Хай палають в серці почуття високі, Хай життя дарує сто щасливих років!!!
Іринко! Бажаю кохання казкового, взаємного, Яке б заставило тебе робити божевільні вчинки, Бажаю радіти кожній хвилині життя, Бажаю ще багато років насолоджуватись життям...
Іра, Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Вам бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Вас щастя, як дощ обливає, Нехай Вас радість завжди зустрічає, Нехай Вас любить хто милий душі, Цього я бажаю Вам від душі.
Іруся! Бажаю сонця на кожній стежині, І пригорщі повні здоров"я й краси, І світлої долі,як світ,золотої У нинішній день і наступні часи. хай легко працюється й гарно живеться, Все вміється, множиться і удається. Здоров"я міцного і щастя без краю! Усього найкращого щиро бажаю!!!