Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас сьогодні на столі?, шо нині приготували?
котяра
28 січня 2010 13:14
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
gutka,Таке все апетитне.
Перейти на початок сторінки
marinka
28 січня 2010 13:17
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Катю просто прекрасний сніданок winked

Перейти на початок сторінки
gutka
28 січня 2010 13:58
Повідомлення #403


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
marinka,
котяра,
дякую, я ще м"яско пекла з морквою див. рецепт приготування
Перейти на початок сторінки
котяра
28 січня 2010 14:11
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
gutka,Ну це вже "капець" смакотінь. Пальчики оближеш. winked
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 січня 2010 15:00
Повідомлення #405


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
gutka - мясо так апетитно виглядає, що хочеться шматочок і собі відкраяти. Мої батьки вже давно перейшли на печене мясо і домашню ковбасу замість мясопродуктів невідомого походження.
Курячі шашлички

1. Філе помити, порізати шматочками 3х3см (на око - щоб було зручно вкусити і не було замале смажити), викласти в миску.
2. Приправити: витиснути шматочок лимону, посолити (деколи додаю соєвий соус), поперчити, порізати дрібно 1-2 зубчики часнику(не люблю витискати через часникодавку), можна за бажанням додати куркуми, мускатного горіху чуть втерти, або просто приправи до курки (мені подобається "Каміс"). Додати майонезу, вимішати і відкласти (я ховаю в холодильник - подалі від кота). Краще щоб воно трошки промаринувалось. Але можна і смажити відразу - однокласниця розповідала, що вона ставить варитись картоплю, робить шашлички, і вони смажені лежать на столі і чекають, поки бульба довариться. smile
3. Нанизати на палички для шашлику. Я нанизую на половину палички, потім її відламую посередині і нанизую ще половину - так легше і смажити, і відмірювати, скільки зможеш зїсти потім...
4. Кожну шпажку обвалюю в кукурудзяній муці (або в: сухарях, мелених вівсяних пластівцях, муці, мелених горіхах - в чому любите) і смажу на пательні. Коли перевертаю - накриваю кришкою, щоб ще й трошки більше втримали вологи і були мякші. Хай сховається МакДональдс lol
Ось і все.
Також я писала, що деколи на запас морожу - то це я закладаю в морозильник вже готові шпажки в паніровці - потім відразу на пательню.
Перейти на початок сторінки
gutka
28 січня 2010 15:09
Повідомлення #406


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
дуже дякую, будемо готувати, я думаю що можна додавати в меню на святковий стіл, гарна страва
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
28 січня 2010 15:11
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Olenochkaпиріжечки прямо весняні - вітамінні! Обожнюю такі!
Ірусь, завиванчик чудовий! І ніби там ще...родзинки?

Ірка-Шкірка - шашлички -- супер....і ідея класна...і їхати на природу не треба... lol

gutka Кать, ну в тебе, як завжди....млинчики...як з буржуйського сайту! lol а що вже м"ясо....і мафіни...моя слабкість... кинь одненького...коли тільки все встигаєш?
Перейти на початок сторінки
gutka
28 січня 2010 15:32
Повідомлення #408


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
.коли тільки все встигаєш?

у мене хлопці постійно питають: А що ми будемо сьогодні їсти? при чому три рази на день...такщо немає як сачкувати (чесно бувають інколи дні, коли їмо сало в часником, чи канапки з чаєм)
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 січня 2010 15:50
Повідомлення #409


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
То ж хлопці. Моєму ще нема 2 рочків, а їсть краще за старшу сестричку. З ним теж не посачкуєш. А якого віку у вас, Катю, сини?
Перейти на початок сторінки
gutka
28 січня 2010 16:31
Повідомлення #410


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
А якого віку у вас, Катю, сини?

сину скоро 18, а другий хлопець - то мій чоловік love , у мене нажаль тільки один син, але він обіцяє подарувати мені багато онуків
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 97
Гостей: 90
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100