Від щирого серця вітаю , нашу невтомну бджілку трудівницю Марійку, що любить випікати і пригощати рідних і ділитись з нами, з Днем народження! Бажаю всього найкращого: міцного здоров"я, думок веселих та світлих, високих злетів, посмішок привітних. Надійних друзів, вірного кохання. Хай збудуться в житті усі твої бажання!
Марічко! Вітаю Тебе з днем народження! Бажаю, щоб мрії здійснювались, здоров"я - на всі 100! Кохання, радості, стабільності, І щоб в житті завжди везло!
Нехай життя твоє буде казкою, Не знати тобі бід ні в чому, Нехай люди до тебе будуть ласкаві, Удачі скрізь і у всьому!
Дорога Марінко,, вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове. * * *
Дорога Марінка!!! Від усієї душі вітаю Тебе з Днем народження!
Бажаю добра,любові,прихильності долі,відданості друзів,сімейного щастя,здійснення мрій і задумів!Нехай на всіх життєвих дорогах Тебе супроводжує успіх,незрадлива фортуна,стійкий добробут і незгасна енергія!Бажаю, Марічечко,щоб у Твоєму житті завжди було багато світла ,тепла і радості!Будь щасливою!!!!!
Шановна Марінко!!!!! Хай день твого свята сонячним буде. Хай радісні усмішки сяють усюди. Дарують любов друзі, родина. І щастя приносить кожна хвилина. Вітаю з Днем Народженням!!!!!!!!!!!
Щиро вітаю тебе з днем народження!!! Бажаю здоров"я міцного, кохання шаленого, щастя невичерпного, настрою завжди безхмарного! Радуй нас своєю майстерністю і чудовим почуттям гумору безкінечно!!!