Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
Софія06
25 серпня 2012 12:05
Повідомлення #621


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Тортик для донечки на День народження



Всередині торт "Ліля" з пудинговим кремом і вишнями
Перейти на початок сторінки
Софія06
25 серпня 2012 16:03
Повідомлення #622


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Весільний торт з калами

Всередині горіховий торт з горіховим кремом, вага 9кг
Перейти на початок сторінки
Софія06
25 серпня 2012 16:23
Повідомлення #623


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Завиванець на обжинки
Перейти на початок сторінки
Софія06
27 вересня 2012 12:30
Повідомлення #624


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Весільний торт для племінниці

Вага 10кг, всередині шоколадні коржі з пудинговим кремом

Повідомлення відредагував Софія06 - 27 вересня 2012 13:15
Перейти на початок сторінки
Софія06
8 листопада 2012 11:16
Повідомлення #625


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Качка по-пекінськи



Замочуєм качку в воді з додаванням чорного перцю, лаврового листка, цибулі, солі і соєвого соусу на добу. Потім гарно обсушуємо і натираємо сумішшю соєвого соусу і меду. Запікаємо приблизно 2 год, час від часу обертаючи качку.

Повідомлення відредагував Софія06 - 8 листопада 2012 14:00
Перейти на початок сторінки
Софія06
8 листопада 2012 11:18
Повідомлення #626


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Марципани



250г маргарини, 250г смальцю, 4 жовтки, 6-7 ст.л сметани, 0,5п дріжджів.
Муки, щоб було м"ягке тісто.
Розтачати тісто тоненько, помастити масою (збити 4 білки з 1,5ст цукру), посипати горіхами, порізати на маленькі рулетики, випікати. Я до частини білків додала какао, мрїй донечці дуже сподобалися шоколадні марципани.
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Софія06 - 9 листопада 2012 08:52
Перейти на початок сторінки
Софія06
25 листопада 2012 14:49
Повідомлення #627


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Торт "Карпатка"




1-й корж: 5 білків збити з 6ст. л. цукру, додати жовтки. Окремо змішати 4 ст.л. муки., 1 ч.л. порошку до печива, 1 ст. мелених горіхів, 1 ст.л. розчинної кави.
2-й корж: Змолоти 300г. маку. Збити 2яйця з 1ст цукру,1,5ст. л. крохмалу, додоати кулак обшпарених родзинок, вимішатиз маком і вилити на пергамент.
Зверху на мак вилити бісквіт: 5 білків, 5ст.л.цукру, 5 жовтків, 5ст.л. муки, 1ч.л. порошку до печива.
3-й корж: На вогонь у кастрюльку поставити 1скл.води, 50г маргарини, Колои закипить додати 1ст. муки, добре розмшати, охолодити, додавати по-одному 4яйця. Ділити на дві частини і випекти два коржі.
Крем: 600 г масла, 1 пачка ванільного пудингу, 2 пачки ванільного цукру, 2ст. цукру, 1ст.л. розчинної кави, 50 г. коньяку, вода.
У 0,5л. води висипати цукор і пудинг. Збити вінчиком на вогні доки не загусне. Охолодити і збити з маслом. Додати каву і коньяк. Перекладати: Маковий корж, маком догори-крем-заварний корж-крем-горіховий корж-крем-заварний корж. Я заварні коржі посавила всередину. Смачного!!!!! Рецепт дала подруга Леся.

Повідомлення відредагував Софія06 - 26 листопада 2012 08:17
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 листопада 2012 15:09
Повідомлення #628


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
МММ який пляцок! Дуже гарний в розрізі!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
25 листопада 2012 15:14
Повідомлення #629


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
дуже круто виглядає пляцок!!Але в мене якась біда,заварня пелениця,зверху гарні румяні,а в середині не пропікаються.е знаю в чому причина вже кілька раз пекла(

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Софія06
25 листопада 2012 15:20
Повідомлення #630


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Цитата: uliana_y
дуже круто виглядає пляцок!!Але в мене якась біда,заварня пелениця,зверху гарні румяні,а в середині не пропікаються.е знаю в чому причина вже кілька раз пекла(

Я печу спочатку на вищій температурі, а потім скручую на менший вогонь і допікаю
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 серпня 2020 23:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100