Мені дуже сподобався цей рецепт, але якось забула сфотографувати, то вирішила, все ж додати його тут. Знайшла я цю страву на сайті Юліі Висоцької "Їмо вдома" , автор Катерина Коржанівська.
Інгридієнти:
перець чорний - 1 дрібка
куряча печінка - 500 г
соєвий соус - 3 ст. ложки
рідкий мед - 1 ч. ложка
томатна паста - 1 ст. ложка
часник - 3 зубчики
олія - 4 ст. ложки
крохмал - 1 ст. ложка
паприка - 1 ст. ложка
вода - 100 гр
цибуля - 1 шт.
Приготувати маринад для печінки: в мисці змішати крохмал, часник пропустити через прес, паприку і 2 ст. ложки олії. Все добре перемішати до однорідності. Печінку помити, обсушити бумажними рушниками і видалити плівки. Покласти в маринад і добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хв.
Цибулю порізати півкільцями. В мисці змішати томатру пасту, мед та соєвий соус
В глибоку сковороду налити решту олії, розігріти і викласти печінку. Обсмажити до підрумянювання дуже швидко. Буквально 1 хв. Додати цибулю, перемішати і смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Вилити підготований томатний соус та воду, перемішати і тушити під кришкою 7-10 хвилин. Покуштувати на сіль та перець, якщо мало, то додати.
Подавати з вареним рисом. Дуже смачно! Мій коханий сказав, що смачнішої печінки ще не пробував