
Інгридієнти:
- листки лавашу
- 500 г м`ясного фаршу
- 400 г печериць
- 1 цибуля
- 200 г голандського сиру
- 3 яйця
- молоко
- майонез
- помідори  або томатний соус
- сіль, перець
Приготувати 2 начинки. 
1- Фарш потушити з соусом, посолити, поперчити.
2- Гриби підсмажити з цибулею.
Сир потерти на терці.
У форму викласти слоями - лаваш- змастити майонезом, начинка №1, начинка №2, сир - лаваш - і все повторити скільки буде листків і начинки. 
 Збити яйця з молоком, посолити, поперчити. Залити зверху лазанью. Посипати тертим сиром. 
 Духовку розігріти до 200 градусів. Запекти - 30 хвилин.
 Готується швидко. Смачно! Думаю, можна використовувати різні начинки і соус бешамель. 
 Ідея з журналу "Люблю готовить"