Зичимо здоров’я з дзвінкої криниці, Хліба запашного із карпатської пшениці, Рум’янців від калини, щастя кожної днини. Хай Матір Божа вас до себе пригорта, А доля, подарована від Бога, Цвіте трояндами на многії літа.
Дорога Наталочко, вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.
Наталю хай збудуться мріі, що ще не збулися хай знайдуться друзі ,що ще не знайшлися! Розквітне хай все ,що ще досі не квітло, а долю освітить веселкове світло!
Любі,кохані мої дівчатка : Катруся, Іринка, Оленочка, Тетянка, Наталочко, Оленка Щиро всім ВАМ за провітання, я була дуже зворушена!!! Я щиро вдячна Натоньці за чудовий сайт ВСІМ ВАМ за таку теплу, домашню, коліжанську атмосферу на форумі!!! Відповідаю сьогодні,бо дома ще нема інтернету, була дуже приємно здивована, бо я більше читач ніж писар, ала всі теми проглядаю щоденно.Ще раз всім вам ДЯКУЮ!!!
Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя, Та буде світлим майбуття!