Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Свинина в журавлиново-апельсиновому соусі (альпійське рагу)
KASYA
17 лютого 2013 17:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Свинина в журавлиново-апельсиновому соусі[/i] (альпійське рагу)
[b][/b][i]

Збиралась таке м"яско приготувати ще на новорічно-Різдвяні свята, але не вийшло через брак часу. То зробила його сьогодні. Взагалі його оригінальна назва "Альпійське рагу" - з сайту http://www.smachno.in.ua/prygotuvannya.php?id=93, але так як я відхилилась від рецепту, то і назву трохи змінила.

Продукти:
• свинина - 1,5 кг
• цибуля - 2 шт. середнього розміру
• червоне сухе вино - 200 гр.
• м’ясний бульйон чи вода - 200 гр. (в мене вода, бульону не було, але це не зашкодило страві)
• журавлина (свіжа чи морожена, сушена) - 1 склянка
• олія - 4 ст. л.
• мед - 1 ст. л.
• апельсинова цедра - з 1 апельсина
• апельсиновий сік - з 1 апельсина
• сіль, чорний мелений перець

М’ясо помити, нарізати невеликими шматками. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. В сковорідці на добре розігрітій олії обсмажити до рум"яного кольору шматки м’яса з двох сторін. Перекласти м"ясо до гусятниці.



Потім на тій же олії підсмажити цибулю і додати її до м"яса. Після чого до м"яса додати вино і воду (бульон).



Гусятницю з м"ясом, цибулею, вином і водою закрити кришкою і поставити до духовки на 1-1,5 год. В мене була молоденька свининка, то стушилась за годину.
Після чого тушковане м’ясо посолити і поперчити до смаку. Додати журавлину, мед, сік і цедру апельсина.



Все перемішати, накрити кришкою і на малому вогні потушкувати ще 15-20 хв.



Свинина в журавлиново-апельсиновому соусі готова.



Вийшло дійсно по святковому смачно.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
lana
17 лютого 2013 19:03
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Дуже смачно! Дуже красиво!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
17 лютого 2013 20:04
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: KASYA
Вийшло дійсно по святковому смачно.

М"яско чудове, так соковито та смачно !!!!!Соус прекрасний!!!А які покрокові фото гарні!!!Чудова робота!!!
Перейти на початок сторінки
Малюкка
29 жовтня 2016 19:29
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ммммм, смакота, я готувала сьогодні з яловичини, так смачно!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100