Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Бульйон з перепілок
KASYA
30 січня 2013 20:58
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Бульйон з перепілок[center][/center]

- 4 перепілочки, розрізати на половинки, гарно помити, викласти на друшляк, щоб стекли
- покласти перепілочки у каструлю, залити 3,5-4 л води (залежно від перепілок, якщо трохшки більші то води можна 4 л, якщо менші - відповідно 3-3,5 л)
- гарно зібрати пінку (шумку), яка підходить
- після закипання додати:
2 почищені цілі цибулини, 1 морквину розрізати на 4-6 частин, 1 корінь петрушки розрізати навпіл, четвертинку невеличкої селери порізати брусочками, 1 порей, посолити до смаку.
Варити буквально 30-40хв., в кінці вибрати цибулю і порей, додати зелень (в мене заморожена петрушка і кріп).
В тарілку посласти відварену лапшу, найкраще домашню, половинку перепілки і налити бульйон. Смачного!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
 
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2019 02:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 12
Користувачі: Наталя82
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100