Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Бісквіт із апельсиновою цедрою та білим шоколадом
Volo-shka
10 лютого 2010 08:18
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Доброго ранку.
Хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного тортика. Рецепт пепеписала на сайті Повари.ру

Бісквіт із апельсиновою цедрою та білим шоколадом
Нам потрібно : 200 г білого шоколаду
100 г вершкового масла
5 яєць
2/3 стакана цукру
2 ст борошна
2 ч.л. розрихлювача
цедра 2 апельсинів

Натерти цедру на дрібну терку.
Масло із шоколадом розтопити у мікро або на водяній бані, розмішати до однорідної маси.
Збити яйця із цукром. Додати шоколадно-масляну суміш. Перемішати до однорідності.
Змішати борошно із розрихлювачем і додати до яєчно-шоколадної маси.
Перемішати.
Додати цедру. Перемішати.
Вилити тісто в зарані приготовану форму і випекти до готовності при 180 градусах за Цельсієм.
Готовий корж охолодити і розрізати на 3 частини. Змастити будь-яким кремом. Я робила масло + варена згущенка.

Мої враження : При малих затратах виходить дуже смачний тортик. У формі 26 см корж виходить заввишки 6-7 см, вагою 1 кг. Випічка дуже смачна і пухка, якщо корж не перепекти , то навіть сиропом пропитувати не потрібно. А аромат стоїть під час випікання такий, що мене сусідки на другий день питали, що це я таке готувала, що пахло на пів вулиці lol
СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
3 лютого 2013 14:26
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Придумала я собі такий бісквіт спекти,думаю-раз печуть з чорним шоколадом,то і з білим має бути! Набираю в ґуґлі,аж раз-а він на рідному форумі є !!!!! Отже-спекла.Зробила спершу пів порції,бо мені лиш 2 тонких коржі потрібно було,але він якось так гіркою росте,що прийшлось ту гірку зрізати і дітям віддати,а сама знову за міксер! До першої півпорції забула дати цедру,до другої-дала,так без цедри він мені більше подобається,дуже ніжний смак,нагадує мені смак ще радянського торта "Космос",такий в картонних пачках продавався,суха суміш,яку треба було,не пам'ятаю вже з чим розмішати і пекти.Мала була,але чогось він мені запам'ятався,бо як спробувала цей,то відразу згадала.
Єдиний недолік цього бісквіта-оця гірка,бо ,якщо пекти його на замовлення-багато відходить- ту гірку зрізати треба-я люблю,щоб рівнесенькі коржі були,а смак-чудовий !!!!!

Ну і ,звісно ж,дякую Саші за рецепт,що не прийшлось мені довго рискати по інтернету ! :m05004:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2019 20:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100