Бринза маринована з спеціями та лимонним соком
Я люблю бринзу саму їсти, але її ще можна замаринувати і додавати до салатів, така вона гарно гамкається
.
Складники:
бринза - власною персоною
,, я брала половинку порції тої що готувала по рецепту
бринза 0,5 склянки олії,
сік 1\2 лимона,
2-3 горошин духмяного перцю,
1 зірочка бадьяну,
2-3 горошини чорного перцю,
1-2 лаврових листки,
1\2 ч.л. меленого коріандру,
2-3 гвоздики,
2 шт. барбарису(можна й без нього, але я додала, бо в мене він був!)
кілька дольок часнику (більше -менше, хто як любить).
Приготування:
Бринзу порізати невеликими кубиками.Олію прогріти приблизно 1 хвилину і вкинути у неї потовчені в ступі горошини перцю, коріандр, бадьян, лавровий лист, барбарис. Вогонь вимкнути. Остудити.
Змішати олію з прянощами із соком лимона, різаним часником, . Залити бринзу. Закрити кришкою і поставити у холодильник на ніч.
Смачного!
Рецепт знайшла в неті, але його трішки переробила